8 Haziran 2011 Çarşamba

TT_TT


Tam yatmıştım... Sağa döndüm sola döndüm olmadı... Düşünmekten heder oldum, kalktım yazayım dedim açtım bilgisayarı...
Expo expoda... Tamda herşey üst üste geldi.... Babam işi bıraktı , annem taşıncaz diye eşyaları kolilemeye toplamaya başlamış... Borç var diyorlar... Bende tutturmuşum EXPO ! Sadece 480 liram var ve ini dibi 2 3 ayım kaldı. Tuğba unut sen KOREYİ! Gerçekten şu an çok kötü hissediyorum. Ne kadar gitmek istediğimi  bir kişiye bile dile getiremiyorum. Çünkü Bu konu hakkında konuşmaya başlayınca gözlerim doluyor, o kadar çok istiyorum ki Koreye gitmeyi, kendimi aciz hissetiyorum. Sanırım bazıları doğuştan şanslı ya da ben istemeyi bilmiyorum Allah'tan.Uçak parası bu kadar pahalı olmak zorunda mı? ÇOK PAHALI ÇOK ÇOK ÇOOOKKK !!! Şu an gözyaşlarımı zor tutuyorum.. Üzüntü sıkıntı hepsi üst üste. Bir de bütten kalırsam değmeyin depresyonuma! Bende gidip 2 3 ay kalabilmek korece öğrenebilmek istiyorum. AMA NE KADAR MÜMKÜN ? NEDEN DÜNYA PAHALI ? gitmek istiyorum Korey :(

3 yorum:

Adsız dedi ki...

seni çok iyi anlayabiliyorum.bende benzer duyguları yaşıyorum.ne zaman oraya ne kadar gitmek istediğimi söylesem başta arkadaşlarım çoğu kişi dalgaya alıyor.Bazen her şeyi içimde yaşamak kimseye anlatamamak çok yoruyor.sadce bir arkadaşımla paylaşabiliyorum bunları..iyiki o var.benimde bir an önce para biriktirip gidicek bir yer ayarlayıp gitmem lazım.çünkü oraya gitmeyi gerçekten çok istiyorum.bu arada chukka hamnida expoya kabul edildiğin için..umarım ingilizcemi geliştirip bende böyle bir şeye kabul edilip giderim koreye.ahh ahh çokkkk çalışmamız lazım çokkkkk.Allah yardımcımız olsun..

Adsız dedi ki...

ayy canlarımsınız yaa :)) bloogunu okuyorum şu an canm sıcacık hele tayvalnlı abla kısmı süperdi türk ailesinin misafirperverlğini sonuna kadar göstermişsiniz :)

TUĞBA dedi ki...

Evet gösterdik ve sonsuz bir dostluk kurduk onunla ^.^

Yorum Gönder

WRİTE A COMMENT ! :) SÖYLE ! :)✿✿✿