10 Mart 2011 Perşembe

YOK BÖYLE BİR DRAMA DAHA !!! [Dream High~~Büyük düşün]


Aslında bu diziye diyecek söz , anlatacak kelime bulamıyorum!!! Tek kelime ile MÜKEMMEL!!! Gerçekten beni bağımlısı yaptı ama bu hafta bitiyor:( Bir dizi her bölümüyle kendinmi bu kadar kendine hayran bırakabilir… Her bölümü gerçek bir dans gösterisi bence . Bu diziyi izlerken herşeyii geride bırakıp Korede dans eğitimi almak geçti içimden :D:D:D Başrolde oynayanların hepsi de öok iyi oyunculuj sergiliyorlar dizide… Ve çok iyi dans ediyorlarlar… Başrol oyuncularımız: IU + Miss A’dan Suzy + 2PM’den Taecyeon ve Jang Woo Young + Kim Soo Hyun – T-ara’dan Eunjung….
Bizim alışıldık  bir kadın iki erkek temalı kore dramalarımızdan çook çok farklı bir tema! Gençlik, okul , dans , müzik , dostluk, nefret , aşk , intikam , beraberlik… Ne ararsanız var dizimizde!
Ost sorarsanız…. Ahhhh…. Kendini dinletmeyen bir şarkısı var mı acaba????? Kesinlikle yok!!! Hele ana şarkı --dream High--!!! Kesinlikle dinlemelisiniz..
Ben bu diziyi izlerken bilgisayarı karşıma alıp dans harketlerini yapmaya çalıştım:D Halimi gören biri olsa kesin rezil olurdum ^_^
Şimdi kişiler hakkında biraz bilgi vereyim:

Yoon Baek Hee(T-ara’dan Eunjung) ise ilk başta saf olup sonradan  bozulan kızımız(1989)… (üstte)
------------
Ve köyden gelen busan şiveli saf çocuğumuz Song Sam Dong(Kim Soo Hyun-)… sevilmeye değer^_^(aşağıda)
ilk hali
son hali

Bi insan bu kadar masum olabilir ^^ forever Kim Soo Hyun ...(1988)
----------------
 Hye mi (Suzy miss A grubundan ) asi kendini beğenmiş ama aslında iyi bir kalbe sahip olan enn enn başroldeki kızımız:D (Bu kızın 1994lü olduğuna ve bir grup üyesi olduğuna hala inanamıyorum)
 --------
Ve de yine 2pm’den (Taecyeon)  yakışıklı oğlan Jin Guk ! ! !(1998)
Jin guk , Hye mi ve Sam dong aşk üçgenimizi olşturan kişiler ^^ aşk üçgeni olmadan drama olmaz tabi ki:D
-------
Jason  roluyle(2pm'den Jang Woo Young)
(Cidden bu kadar karizma olmak zorunda mısın :)
 
Son olarak Kim Pil suk . Şirin kızımız dizinin başlarında yaklaşık 85 kilo civarındaydı aşk uğruna zayıfladı :) (Lee Ji EunIU olarak da biliniyor-solo albüm yapıyor-1993)

Dizide en iyi çift kesinlikle milky couple !!! Jason(2pm…) ve Kim Pil Sook(IU)…Bir çift bu kadar şirin olabilirdi ^_^
 
Dizyi henüz bitirdim vee çok üzgünüm bu kadar güzrl bir dizinin yalnızca 16 bölüm sürdüğü için!!! KESİNLİKLE İZLEMEYEN KALMASIN!!!Kalbimde yer etmiş en güzel diziler arasında!!!
Biraz da resim ekleyeyim dream high koleksiyonumdan^_^
Hye mi  ♥ Sam dong

Hyemi ~~~Jin Guk

Hyemi ♥ sam dong