23 Temmuz 2013 Salı

Kore Aşkı Hiç Bitmez

Nerdeyse 2 yıl olacak hayallerimin ülkesi Güney Kore'yi ziyaret edeli. Ne kadar ağlamış ne kadar çabalamıştım gidebilmek için yıllarca ve sonunda ulaşmıştım hayalimin ülkesine. Koca gidi 2 yıl geçti ve anılar hala rüya gibi hafızamda. 20 gün sonra düğünüm var ve beni tanıyanlar soruyor ''eee noldu Kore işleri senin?bitti mi ''... Bitmedi efendim, KORE benim yeniden hayallere sarılma çabalama hayata dönme varlığım bitmedi bitmezde, eee tabi bastırılmıyor değil ama neden hayaller evlenince bitsin ki? Anlayışlı bir eşin seninle diyar diyar gezmeye razı bi hayat arkadaşın olduktan sonra neden hayaller bitsin ki? İnşallah eşimle beraber o güzel toprakları ziyaret etmek nasip olur. Önce beraber Umre'ye gitsek, sonra her yıl bir ülke ziyaret etsek. Yada yok yok, bi yıl Kore, bi yıl başka bir ülke,  bi yıl Kore, bi yıl başka bir ülke böyle gitse seneler :)

Dünya o kadar büyük ki ve biz çok küçüğüz. O kadar güzel yerler var ki , Şu an için en büyük hayalim gezebildiğim kadar ülke gezmek ve görmek, hangisi olursa olsun, Rabbimin güzelliklerini başka topraklarda değişik değişik görmek bambaşka bi his. Şu gezi programcıları var ya hani ülke ülke dolaşan. İşte en kıskandığım insanlar onların sunucuları :) Sanırım şu an olmaktan mutlu olacağım en güzel yer orası. Nasip isteyince olur bence, çabalamak gerek. Bi an düşündümde ne kadar da yakışırım o mesleğe, rüya gibi cidden :)

Velhasılı Kelam Dünya Kaç Bucakmış Gerçek Manada Görmek İstiyorum ama Kore Bambaşka Onun Aşkı Hiç Bitmez. Koreyle Aramada Yaşayan Bir Bağ Var Sanki Anne Çocuk Gibi, Orda Sokaklarda Yürürken Dağlar Taşlar Yollar Benle Konuşuyordu, Sanki Orda Doğmuş Orda Büyümüş Gibiydim. Böyle Anlatırken Bile İçimde Taşan Bi Sevgi Seli Oluşuyor. Gözlerimi Kapatıp Orda Geçirdiğim 25 Günü Film Şeridi Gibi Düşününce O Salak Gülümsemeye Engel Olamıyorum. Umarım Bir Daha Nasip Olur Oralara Gitmek...