12 Şubat 2011 Cumartesi

Kİ SUNG YUENG!Sen GİTTİN VE... İstanbula kış geldi !사랑해요



~~İSTANBUL MU 2 GÜNDÜR SOĞUK , 
YOKSA SOĞUK OLAN BEN MİYİM ~~
yazısını gördüm az önce bir ablamın bloğunda ! O an sabahtan beri gözümden akmasın diye uğraştığım iki damla döküldü , bağazımda ki düğüm çözüldü!!! Dün öğlen 2. kez Kore milli takımı ile buluşmaya gitmek için sevinçle hazırlanırken sabah 11 sularında  ''ki sung yueng'' ingiltereye uçtuğunu , ve onu son kez görme şansımı da kaybettimi anladım! Gittik, tüm takımı tekrar gördük. Ama anlamı neydi ki ''Ki'' olmadan? Koca bir hiç !
Dün öyle şok içinde bitti! Bugün kalktığımda onsuz bir ülkeye gözlerimi açarsam herşeyin rüya gibi biteceğine inanmıştım! Ama öyle olmadı , kalbimde kocaman bir acıyla uyandım...Bu sabah onunla aynı ülkeye açmadık gözlerimizi... 2 gün oldu şu an gideli... Ne de uygun bu söz bana... İstanbul mu sen gittiğin için soğudu? Yoksa gittiğin için ben mi üşüyorum?!
  Önceden sadece resimlerine bakardım öyle ne kadar şirin yakışıklı bir çocuk diye , nerden bilebilirdim günün birinde tanışacağımı? Halbuki O , şimdi benim için herşeyden daha çok gerçek! Dünya gözleriyle gördüm o güzel yüzünü, sıcacık gülümseyişini, dikkatli ve sessiz izleyişini ! Herşeyiyle gerçek olan bir şey varsa o da Kİ SUNG YUENG'dur ! Ne zaman ağladımıştım en son biri için? Hala kendime inanmıyorum!
  Kimisi onu görmenin mutluluğundan kaynaklandığını düşünecek hislerimin .... Ama acısı neden bu kadar gerçek tıpkı kendisi gibi! Neden bu yazıyı yazarken hıçkırıklarımı bastıramıyorum? Halbuki dünyaca ünlü bir futbolcuya aşık olmak kadar salakça bir şey daha var mı? Belki de herşey görmeden daha güzeldi... Acısız... Sadece hayal dünyamda kurduğun oyunlarla hayat daha güzeldi! Şimdi ise onun bana imkansızlığı ay ile  güneşin aynı anda doğması gibi!
Allahım Yardım Et  Çok Özledim! . . .
기성용  보고 싶어 . . . 
기성용!!! 당신을 절대 잊을 거에요! 제발 당신도 잊지마세요...
My God! help me for my love ! I love him so much ! please say it please!