1 Kasım 2011 Salı

Hayalden gerçeğe ~~


Hayalden Gerçeğe Güney Kore ~~
                                                   Hani yazmıştım ya giderken hayal ettiğimden farklı bir yerle karşılaşmaktan… Hayal kırıklığına uğramaktan… Ya da hayallerimi gerçekleştirdiğim için dönünce amaçsız kalmaktan… Ve dahası… Ne çok korkmuşum öyle… Doğru, hayat dizilerde gördüğümüz senaryolarla tabii ki dolu değil. Hayal ettiğimin de ötesinde bir ülkede 25 gün öyle çabuk geçti ki.
Ve ben şu an gitmeden önceki beni düşünüyorum… .Geçen sene bugün Güney Kore sadece hayalden ibaretti benim için. Ancak yıllar sonra gerçekleştirilebilecek bir hayal. Öyle çok istemiştim ki… Ve O bana nasip etmişti. Bir gün gidebileceğimi biliyordum ama bu kadar erken ve ansızın olması hayallere duaya sabra olan inancımı bin kat daha arttırdı. Demek ki tüm kalbinle isteyince oluyormuş dedim, öğrendim. Şimdi nasıl dua edileceğini biliyorum. Ve tüm kalbimle eskisinden de kuvvetli bir arzu ile dua edip inanıyorum. Tam şu an param yok daha işim yok borcum var… Ama inanıyorum ailemi de maddi manevi tüm huzura Rabbimin izniyle kavuşturup oraya geri gideceğim.
Bu eskisinin yanında tanımlanamayacak büyüklükte olan isteğim kalbime oturup her an her saniye dua olarak Rabbime yükseliyor. Allah ömür verirde yaza ulaşırsam güzel şeyler yapmak adına hayatımı gidip orada harcayacağım…İnşallah…

9 yorum:

MOR dedi ki...

İnanır mısın seninle öğrendim ben dua etmeyi,içten yürekten. Böyle edersem kabul edildiğine inandım senden sonra. ^^
Sen de inancını dualarını hiç kaybetme!

Adsız dedi ki...

:)unni evinize geldiğimde bana KORE YEMEKLERİ yapar mısın ? :)

Adsız dedi ki...

bu arada adsız değilim bi adım var :)) adım SENA. SENA NUR UZUN

Adsız dedi ki...

yorumuma ceap yazarsan inan çok mutlu olucam :)

TUĞBA dedi ki...

canııımmm ayşecan^^ beraber edelim beraber gidelim inşallah^^ saranghae^^

MERHABA SENACIM^^ BUYUR BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR^^ YAPARIM TABİİKİ NE DEMEK^^

Adsız dedi ki...

tamam o zaman bayramdan sonra gelicem inşallah :) ( SENA)

cassisoshi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

bende hayalimin gerçekleşmesini çok istiyorum ve bunun için çabalıyorumben gizem eğer tekrar güneykoreye gidiceksen banada söyle bende gelmek isterim seninle :)

TUĞBA dedi ki...

gizemcim nasipsa martta tekrar gideceğim^^ umarım senin hayallerinde bir gün gerçek olur inanırsan olmayacak bir şey yoktu^^

Yorum Gönder

WRİTE A COMMENT ! :) SÖYLE ! :)✿✿✿